Mitähän sitä tänään kirjoittaisi. Aloitetaan päivän lyhyillä.

Ilkka Kanerva on taas otsikoissa. Ilkka ehkä mietti, että työnteko on niin tylsää, että pitäähän sitä jotenkin itseään viihdyttää. No vapaa-aika menee tekstiviestien lähettelyssä. Ehkä ministerin onni on, että saa lähettää tekstiviestejä.

Matti Vanhanen on taas otsikoissa. Matti ehkä mietti, että työnteko on tylsää. Pitäähän sitä jotenkin itseään viihdyttää. Matilla puolestaan vapaa-aika menee netin senssipalstoja lukien. Tylsältä vaikuttaa ministerien työt, koska vapaa-aika heillä on näin rajua.

On toisaalta ihan kiva, että Suomessa on ihmeellisiä hörhöjä ministerinä. Sivuseikka on se, että tuleeko maan asiat hoidettua, ne hoituu jos on hoituakseen, ja jos ei niin antaa mennä alamäkeä, mitä sitä jarruttelemaan. Elämä olisi myös tavallisella kadun tallaajalla huomattavasti tylsempää, jos meillä ei olisi ministereitä.

Näistä ministerien naishuolista voi syyttää vain mediaa. Miksi media on niin kiinnostunut ministerien asioista. Annettaisiin ministereille työrauha niin valtion asiatkin tulisi hoidettua paremmin.

Joka tapauksessa. Kosketelkaa toisianne.